• KIOS vertrok om 8.15 uur vanuit Nieuw-Vennep. Jeetje wat is dat vroeg op de zaterdag.

In de wedstrijd bleek dat de kinderen van KIOS weinig last van hadden. Waar we de thuiswedstrijd heel veel moeite hadden met scoren tegen TOP ging dat deze week een stuk beter!
    Via de ouders aan de kant werden de ouders die thuis moesten blijven op de hoogte gehouden door iemand die de score doorgaf en iemand die foto's én filmpjes doorstuurde! Wat gaaf was dat!

TOP opende de score maar KIOS pareerde dat redelijk snel doordat Sanne de stand gelijk trok. TOP scoorde weer maar daarna was het Eline die, door haar goede ontbijt (boterham met pindakaas), erg scherp was. Ze scoorde 2x en daardoor ging KIOS met een voorsprong de rust in.
    Stan schoot vanuit de hoek van het veld de 2-5 raak en daarna schoot Eline de 2-6 er in. TOP kwam met de 3-6 terug maar Jasmijn scoorde gelijk 3-7.
    Daarna werd het super spannend (vooral voor de ouders thuis!). TOP kwam terug tot 6-7!

Gelukkig schoten toen Krister en vervolgens Aiden ons naar de overwinning. KIOS wint met 6-9!