• WOENSDAG 24 MEI

  1e SCHOOLKORFBAL CLINIC: EXTRA TRAINERS GEZOCHT

  Er wordt door de schoolkorfbalcommissie hard gewerkt om weer een groots KIOS schoolkorfbal toernooi te organiseren. De uitnodigingen naar de scholen zijn gedaan en de posters zijn gedrukt.

  Deelnemende scholen mogen voorafgaand aan het toernooi 2x bij ons komen trainen om te ervaren hoe leuk korfbal is. Dat gaan we doen op woensdag 24 mei en woensdag 31 mei van 17.00 – 18.00 uur. De volgende trainers hebben zich al opgegeven om met de jeugd aan de slag te gaan: Aimee, Bianca en Mirjam.

  We zijn nog op zoek naar wat extra trainers die de 24e en/of de 31e willen meehelpen. Wie is bereid om op die dagen een leuke training te verzorgen? Zo ja, stuur even een mailtje naar ondergetekende.

  Bert (namens de schoolkorfbalcie): bert@kvkios.nl

   

   

  KIOS-SCHOOLKORFBALTOERNOOI: NOG MEER VRIJWILLIGERS GEZOCHT

  Op zaterdagochtend 10 juni organiseert KIOS het schoolkorfbaltoernooi voor basisschoolleerlingen uit Nieuw-Vennep en omstreken. De leerlingen uit de groepen 1 en 2 kunnen meedoen met een spelletjescircuit, de leerlingen uit de groepen 3 t/m 8 gaan korfballen. De pupillenteams van KIOS zijn vrij die ochtend zodat iedereen kan meedoen met zijn/haar school.

  Natuurlijk kunnen we zo’n groot toernooi alleen organiseren als veel KIOS-leden en ouders van KIOS-leden hun steentje willen bijdragen.

  Dat kan op veel verschillende manieren:

  • Begeleider bij het spelletjescircuit

  • Scheidsrechter voor groep 7/8

  • Scheidsrechter voor groep 5/6

  • Scheidsrechter voor groep 3/4

  • Kantinedienst

  • Opzetten/opruimen

  Aardig wat leden/ouders hebben zich al aangemeld. We zijn blij dat zoveel leden hun medewerking hebben toegezegd maar we zijn nog op zoek naar meer vrijwilligers voor deze ochtend! We willen je vragen om te kijken of je deze zaterdagochtend kunt meehelpen en dit aan te geven in dit formulier: https://forms.gle/ByTFUnq1szHvHPud6

  We zijn ook nog op zoek naar een fotograaf tijdens het toernooi. Lijkt je dit leuk, neem dan even contact met ons op.

  De schoolkorfbalcommissie:

  Debbie Timmer, Natascha van den Berg, Bert Koeze, Erik Naaijen en Arjan Lock schoolkorfbal@kvkios.nl.