• Met ingang van aankomend seizoen zal een deel van de maandagtraining van de seniorenselectie worden verzorgd door FENDORRA. FENDORRA biedt sport aan in groepsverband, gecombineerd met spel in de buitenlucht! Sporten hoort geen straf te zijn, maar een manier om te kunnen ontspannen en jezelf helemaal te kunnen laten gaan.

    De trainingen zitten vol spelelementen, gecombineerd met fitness. Deze twee elementen hebben invloed op elkaar en ondersteunen elkaar om voor de overwinning te gaan.

    FENDORRA zal zich tijdens het geven van de trainingen voornamelijk focussen op kracht, conditie en blessurepreventie. Dit hebben zij al eerder gedaan bij teams in de hoogste volleybalcompetitie van Nederland, ze zullen zich nu bij ons gaan focussen op korfbal. Daarnaast hebben we onze eigen Joey Blauw met zijn bedrijf JB SPORT bereidt gevonden om een deel van de maandagtraining van de juniorenselectie (A1+A2) op zich te nemen.

    Joey is personal trainer en geeft 1-op-1 begeleiding om op de meeste efficiƫnte manier je doelstellingen te behalen in een goede sfeer. Maar als jij het leuker vindt om samen met je partner of vriend(in) of in een kleine groep te sporten, zijn er ook duo lessen en groepslessen beschikbaar. Ook Joey geeft al zijn trainingen gewoon lekker in de buitenlucht. JB Sport zal zich tijdens het geven van de trainingen voornamelijk focussen op coƶrdinatie, conditie en blessurepreventie. Daarnaast zal er zoveel mogelijk affiniteit met korfbal worden gezocht bij de oefeningen.

    KV KIOS geeft hiermee een verder vervolg aan het KUP-project, wat vorig jaar is ingezet. In ruil voor het geven van deze trainingen van de teams van KV KIOS is met beide partijen overeengekomen dat zij een paar uur in de week gebruik mogen maken van het KV KIOS veld. Dus misschien ziet u ze sporten als u langs ons veld fietst.