• Hartstikke leuk dat jullie weer meedoen aan de grote clubactie. Je verkoopt loten van € 3,- per stuk. Van dit bedrag gaat 80% naar KIOS. Dat is dus € 2,40 per lot. Dit is een leuke verdienste voor KIOS.KIOS is aan het sparen voor nieuwe verlichting op het pupillenveld. Wij kunnen hier dus aan bijdragen! Hoe verkoop je loten?

  Optie 1 Je gaat met je verkoopboekje langs de deur bij bv je buren. Zij vullen hun gegevens in, hun handtekening en een goed bankrekeningnummer. Vraag wel of ze duidelijk willen schrijven en het banknummer willen controleren. Banknummers worden regelmatig verkeerd ingevuld.

  Optie 2: Je laat je QR-code op je boekje scannen met een telefoon en de mensen kunnen dan direct een lot kopen. Let op, deze staat standaard ingevuld op 3 loten.

  Je kan ook de bedrijven of winkels af gaan om te vragen of ze een Superlot bij jou willen kopen. Dit lot kost €150,00 waarvan 80% naar de vereniging gaat. Bij een Superlot (ver)koop je direct 50 loten! Dit doe je via een ander lot. Deze is bij ons aan te vragen. Wil je als team, ondernemer en/of ouders een Superlot kopen? Dat kan natuurlijk ook. Heb je nog vragen over de verkoop van een Superlot stuur ons dan gerust een mailtje voor meer informatie.

  Ook is er een mogelijkheid om je QR-code te delen via social media. Als je de QR-code scant, kom je in je persoonlijke verkooppagina. Hier kan je direct de pagina delen met diverse social media kanalen. Zo makkelijk is het. Doen dus!!!!!

  Voor de kopers van een lot zijn leuke prijzen te winnen. Van een gratis kaart bij kaartje2go tot een leuk geldbedrag.

  Ook onze verkopers krijgen iets leuks van KIOS;

  Bij 20 verkochte loten – een cadeaubon van € 10,- bij de Snoep en Kadoboetiek Symfonie

  Bij 30 verkochte loten – een cadeaubon van € 17,50 bij Bol.com

   

   

  Laten we er samen weer een groot succes van maken! Sportieve groet van

  Miranda (Kirsten B3) en Jacqueline (Kimberley B3) m.hoefkens@ziggo.nl j.hekker@hetnet.nl