• Beste leden van KIOS,

Zaterdag 19 september gaat de verkoop van de grote Clubactie weer van start. De Grote Clubactie is voor KIOS een belangrijke bron van inkomsten. Een lot kost € 3,00 en daarvan gaat € 2.40 naar KIOS!! Vorig jaar hebben we ruim €7000 opgehaald.

KIOS doet weer mee met de éénmalige machtigingsloten, verkoop per internet en de Superloten. De boekjes voor de éénmalige machtigingsloten delen wij donderdag 17 september uit aan de B t/m F jeugd tijdens hun training. De kangoeroes krijgen hun boekje zaterdag de 19de. Je mag pas vanaf zaterdag 19 september gaan verkopen. Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. Bij een Superlot (ver)koop je direct 50 loten! Met een Superlot zijn er extra prijzen voor de club te winnen.

Wil je als team, ondernemer en/of ouders een Superlot kopen? Mail dan gerust naar janine@ziggo.nl voor meer informatie.

Via de link: http://clubactie.nl/actie/KorfbalverenigingKIOSKorfbalI (vanaf 19 september 2020) kun je online loten kopen. Wil je dus KIOS graag steunen, maar heeft een jeugdlid het niet aan je gevraagd. Bestel dan je loten via deze link. Je kunt deze link ook doormailen aan anderen om te vragen KIOS of ze KIOS willen steunen. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen zo veel mogelijk te verkopen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!

Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. Jullie helpen ons toch ook mee?

Met sportieve groet,

Janine (moeder Ise B2) , Miranda ( moeder van Kirsten B3) en Jacqueline ( moeder van Kimberley B3)