• UPDATE CORONA MAATREGELEN

Per 25 september veranderen de coronaregels. Zo vervalt de anderhalve meter maatregel.

Welke richtlijnen zijn nog van toepassing?

· Gezond verstand gebruiken staat voorop en zoek de grenzen niet op!

· Heb je klachten zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of koorts? Blijf thuis en test jezelf of laat je testen!

· Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie.

· Schud geen handen en geef geen high fives.

Kleedkamers, douches en kantine zijn open

· Kleedkamers en douches mogen gebruikt worden.

· De kantine mag haar deuren openen tussen 6.00 uur ‘s morgens en 00:00 uur uur ‘s avonds onder dezelfde regels als horeca. LET OP: De exacte regels voor horeca/kantine volgt 20 september

· Voor het gebruik van terrassen buiten en het afhalen van eten en drinken op sportaccommodaties geldt dat een coronatoegangsbewijs niet verplicht is;

· Om geen extra vrijwilligerstaken te moeten invullen is tijdens competitiedagen en trainingsavonden alleen het terras open voor het nuttigen van een consumptie. In de kantine kan GEEN consumptie genuttigd worden.

· Bij organisatie van activiteiten door de feestcommissie of activiteitencommissie waarbij het de bedoeling is dat leden in de kantine consumpties nuttigen geldt:

· dat een coronatoegangsbewijs verplicht is van 13 jaar en ouder;

· geen maximaal aantal bezoekers;

· entertainment is toegestaan.

Uitwedstrijden en meerijden (tekst na 25 september is nog niet bekend)

· De rijksoverheid heeft geen beperkingen meer opgelegd voor het samen reizen in een auto naar uitwedstrijden en/of trainingen. Neem ook hier het gezonde verstand in acht en maak zelf de afweging wat wenselijk is. Houd rekening met elkaar en met het rijschema als ouders en/of spelers liever zelf en alleen rijden.

Indien je iets mist, iets beter wenst of tegen problemen aanloopt, kan je dit laten weten via bestuur@kvkios.nl of direct
    bij Albert Klingenberg of Cynthia van der Vliet.

NB KIOS volgt het beleid vanuit het KNKV en NOC NSF. Voor nader info en FAQ kun terecht op https://www.knkv.nl/faqcorona en https://nocnsf.nl/sportprotocol