• Comissies KV KIOS

Colofon seizoen 2021 - 2022                                                                                                                           www.kvKIOS.nl

Dagelijks Bestuur (bestuur@kvkios.nl)

Bert Koeze                     Voorzitter                       bkoeze@planet.nl

Cynthia van der Vliet      Bestuurssecretaris          cynthia@kvkios.nl / secretaris@kvkios.nl

Pauline Warning             Penningmeester              penningmeester@kvkios.nl

Albert Klingenberg         Lid                                 albert@kvkios.nl

Shelley Kool                  Lid                                 shelleykool@hotmail.com

Lisa Gatersleben            Lid                                 lisa@kvkios.nl

Jeroen Vos                    Aspirant lid                     jeroen@kvkios.nl

Algemeen (ledenadministratie@kvkios.nl)

Marlies Kesseler, extern secretariaat, ledenadministratie.

Vertrouwenspersonen (kvkiosvertrouwenspersoon@gmail.com

Tjitske Wilken en Yvonne Vos.

Wedstrijd/Technische Commissie senioren/junioren  (TC@kvkios.nl)

Jan Willem Heemstra, Stefan Wagemans, Patricia Kroon, Jeltje de Vries en Timeon Schot

Assistentie van Marjolein Meijer en Bart Landman (coordinator korfbalmaterialen)

Vacatures voor versterking

Technische Commissie jeugd (tcj@kvkios.nl)

Rico Landman, Jeanet Donker, Floor Miedema, Olaf van Tintelen, Angelique Hulsbos en Perry Kool.

Ondersteuning op specifieke taken:

Erik Naaijen (scheidsreichters), Olga Gatersleben, Cobi Landman en Lisa Landman (verschillende schema’s voor zaaldienst etc.), Casper Vos  (wedstrijdzaken@kvkios.nl), Elles Drieman (coordinator wedstrijdshirts) en Marian van Tintelen (kampioenencoördinator)

Stichting Eugenie Previnaireweg - SEP, beheert de opstallen voor kv KIOS (sep@kvkios.nl)

Stephan Janszen (Voorzitter), Ralph van Ingen (Bestuurslid Technische zaken & Klusgroep), Rob Landman  (Penningmeester en Secretaris).

Kantinecommissie (kantine@kvkios.nl)

Suzanne, Inge van Beem, Petra van den Boogaard en Stephan Janszen

Schoolkorfbalcommissie (schoolkorfbal@kvkios.nl)

Vacature voor contact naar scholen (met overdracht door Saskia Wilken , Erik Naaijen (wedstrijd,- scheidsrechter schema), Arjan Lock en Suzanna Huijerman.

Organisatie spellencircuit groep 1-2:  Ilse Landman, Bo van Tol , Simone Heemstra, Anouk Harting, Lisa Landman

Ledenwervingscommissie (ledenwervingscommissie@kvkios.nl)

Cynthia van der Vliet en Debbie Timmer.

Vrijwilligerscoördinatie (vrijwilligers@kvkios.nl)

Jeroen Vos, Marian van Tintelen (teamcoördinator) , Monique Klingenberg (teamcoördinator) en Cynthia van der Vliet (waarnemend)

Supportersvereniging (supportersvereniging@kvkios.nl)

Tim Gatersleben, Indy Tampung, Mara Roeloffs, Aimee Gijzenberg, Rohan van Tintelen, Damian van Asperen, Kevin van Beek, Mike Blauw (coördinator)

Feestcommissie sen/jun (kiosfeestcommissie@gmail.com)

Lisa Gatersleben, Danique Wilken, Suzanne, Daan Landman, Kevin van Beek, Timeon Schot

Feestcommissie jeugd (nacj@kvkios.nl)

Mirjam van Ingen, Monique Klingenberg, Patricia Kroon, Carolien Elshout en Lieke Veltman. (2 vacatures, bij voorkeur mannen)

Sponsorcommissie (sponsoring@kvkios.nl)

Bert Koeze, Inge van Beem, Suzanne, Peter Roeloffs en Susy Desiane (administratie)

Communicatie (weekbericht@kvkios.nl)

Femke Hoogweg en Brenda Naaijen (weekbericht), Henny Kool (perscontacten)

Webteam (webteam@kvkios.nl)

Oscar van der Leij, Albert & Monique Klingenberg. Social Media: Monique Klingenberg.

Kluscommissie

Kaj Aalberts, Robin v.d. Zwet, Ralph van Ingen, Jaco van Tol, Johan de Jong en Erwin van Rhoon

Kampcommissie jeugd (kamp@kvkios.nl)

Mirjam van Ingen, Paula van Laere en Patricia Kroon.