• Bijeenkomst teamcoördinatoren seizoen 2020-2021

    De rol van teamcoördinator wordt iets uitgebreid dit seizoen. We kunnen ons voorstellen dat je er meer over wilt weten en er wellicht vragen over hebt. Daarom hebben we vanuit KIOS twee contactpersonen die de vraagbaak voor jullie zijn. Dit zijn Monique Klingenberg en Marian van Tintelen.

    Daarbij hebben we ook een bijeenkomst ingepland. Op maandag 7 september van 18.30 tot 19.15 uur gaan we jullie hierover meer vertellen in de KIOS-kantine. Je kan dan ook vragen stellen. Hierbij geldt dat er maximaal 15 man in de kantine mag komen (met 1,5 meter afstand), we houden ons dus aan de corona regels. Als je die avond niet kan of liever online uitleg wilt, dan kan dat woensdag 9 september vanaf 20.00 uur. Dat doen we dan via Teams, je krijgt hiervoor een uitnodiging.

    Graag je opgeven als je coördinator bent of wilt worden voor één van deze avonden (met een maximum aantal voor de maandag) via vrijwilligers@kvkios.nl. Geef als coördinator ook meteen je mobiele nummer door. Dan maken we een WhatsApp-groep aan voor alle coördinatoren om makkelijk en snel met elkaar te kunnen communiceren.

    Groetjes van Monique en Marian