Zeer geslaagd einde seizoen bij KV KIOS

We kunnen weer terugkijken op een hele geslaagde seizoenafsluiting afgelopen zaterdag 16 juni.

Het was perfect weer. Niet te warm, niet te koud. Rond 8.00 uur was het nog heerlijk rustig op het complex en toch waren er toen al diverse vrijwilligers aanwezig. De kantine moest bemand worden, de wedstrijdleiding was druk bezig om alles klaar te leggen voor alle bezoekers, het geluid (gesponsord door  love4lasers) moest aangesloten worden, de meiden die het welpencircuit voor groep 1/2 organiseerden liepen al druk heen en weer met alle spelletjes. Persoonlijk vind ik dat altijd het heerlijkste moment van zo’n dag. Iedereen is er met één doel en dat is er een mooie dag van maken!

Het schoolkorfbaltoernooi startte met iets minder deelnemers dan de voorgaande jaren maar de scholen en teams die meededen waren zeker niet minder fanatiek, de scheidsrechters stonden vaak met een grote glimlach in het veld en niet te vergeten de nieuwe enthousiastesponsor: Jumbo van Vliet.

Daarna een druk bezet ouder-kind toernooi. Leuk om al die ouders met rode wangen én een grote lach op hun gezicht te zien. En de meeste moesten toch toegeven dat het er vanaf de kant makkelijker uitziet, dan als je het zelf moet doen. Maar ze proberen het in ieder geval wel allemaal en ook heb ik al ouders gehoord, die nu niet meededen, dat ze het volgend seizoen ook eens gaan proberen. Leuk!

Na het toernooi bleef iedereen gezellig wat drinken en kwam Vleesschouderij De Scharrelaer aan om de BBQ een te steken. Aan de rij die er de halve avond stond was te zien dat het vlees overheerlijk was!

De BBQ werd maar liefst door meer dan 180 volwassenen en kinderen bezocht! Wat een gezelligheid op het veld!

Toen ook de ijscoman, Daan’s ijs delight, nog aan kwam rijden was het feest compleet! Iedereen mocht een ijsje gaan halen. Al snel stond er een aardig rij!

Toen kwam de veiling op gang. Wat werden er weer een hoop leuke dingen geveild. Oppas, hovenierswerkzaamheden, prachtige planten, happen-stappen-wijntjes-tappen en niet te vergeten gourmetten-bij-Henny! Een woord van dank aan alle sponsors, leden en ouders van leden die iets beschikbaar hebben gesteld voor de veiling. De veiling heeft bijna 2400 euro opgeleverd! Dat is maar liefst 400 euro meer dan bij de 1e editie. Het geld zal worden gebruikt voor het opknappen van kantine en kleedkamers.

Nadat alle items geveild waren kon de DJ Gustino gaan draaien. Aangezien de wind inmiddels toch wat kouder was geworden, stond binnen te kortse keren de hele kantine gezellig vol. Kinderen die een plaatje aan gingen vragen en dan hun buddy’s (van kamp) uit gingen leggen hoe je daarop moest dansen. Het feest ging door tot ’s avonds laat en zo kwam een prachtige dag aan een heel feestelijk einde.

En dat alles met een mooi zonnetje en veel lachende gezichten. Zo’n dag kan alleen maar tot stand komen dank zij de hulp van velen.

Daarom namens het bestuur van KV KIOS heel veel dank aan alle vrijwilligers (scheidsrechters, organisatoren schoolkorfbaltoernooi, Gerben Donker voor de organisatie van het ouderkindtoernooi, barpersoneel, leden van de sponsorcommissie en al die anderen die hebben bijgedragen aan deze geslaagde dag).

Tot slot natuurlijk nog een dankwoord aan alle bedrijven die deze dag mogelijk hebben gemaakt! Heel hartelijk bedankt namens iedereen van KV KIOS!

No Replies to "Zeer geslaagd einde seizoen bij KV KIOS"