Update bestuur (juni 2020)

Goed om te zien onze velden weer worden gebruikt. Allereerst door onze eigen leden en daarnaast ook door de Badmintonvereniging en een Balletgroep. En dat alles steeds onder toeziend oog van onze nimmer verzakende coronacoordinatoren.

Officieel is er nog één week training. Ik zeg officieel omdat de gemeente 15 juni gepland heeft te beginnen met het vernieuwen van onze velden maar daar is nog geen officiële bevestiging van binnen. Begin deze week hopen we duidelijkheid te hebben, anders willen we het opschuiven tot wanneer we de zaal in gaan.

Wat we ook nog niet zeker weten is in welke klasse ons 1e team speelt komend seizoen. Op een door ons, samen met
KV Apeldoorn en NKC’51 ingediend bezwaarschrift tegen het besluit van het KNKV wat leidt tot degradatie van deze
verenigingen is afwijzend gereageerd. Echter zonder een heldere argumentatie. Alle drie de verenigingen hebben gezamenlijk besloten het hier niet bij te laten zitten. Er is juridisch advies ingewonnen en opnieuw actie genomen naar het KNKV. Dit heeft er toe geleid dat het KNKV heeft toegezegd het besluit te willen heroverwegen. Er staat een overleg
gepland met het KNKV aanstaande woensdagavond. Wordt dus vervolgd.

Als Bestuur zijn we druk in de weer met het voorbereiden van het volgend seizoen. Er wordt gestart met het updaten van het strategisch plan (KIOS 2.0), de begroting voor 2020-2021 en het plannen van de jaarvergadering.

We hebben vanwege corona daarnaast nog te maken met veel onzekerheden: Kan de competitie op tijd beginnen? Kunnen ons
startfeest, het schoolkorfbaltoernooi, de grote clubactie doorgaan enz. enz.

Alle bestuursleden hebben aangegeven graag nog een jaartje door te gaan en zich in te willen blijven voor de club. Gelukkig hoeven we dat niet alleen te doen. Daarom langs deze weg alvast heel veel dank aan alle vrijwilligers die als trainer, scheidsrechter, teamcoordinator, sponsor- of ledenwerver, barman/vrouw, weekbericht samenstellers, teamouder, klusser, pubquiz maker, shirtjes wassers en ga zo maar door zich ook dit seizoen weer hebben ingezet voor KIOS.

En we rekenen op jullie in het nieuwe seizoen!
Namens het bestuur
Bert

No Replies to "Update bestuur (juni 2020)"