Sportaccommodatie KV KIOS vanaf 1 oktober 2018 rookvrij

Roken en sporten passen niet bij elkaar. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Veel verenigingen gingen ons al voor, maar ook wij willen kinderen het goede voorbeeld geven. Het bestuur heeft tijdens de Algemene Ledenvereniging 2018 haar besluit bekend gemaakt om de stap te nemen naar een rookvrije accommodatie. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt KIOS iedereen een gezonde en veilige sportomgeving.

De entree en alle plekken binnen onze accommodatie, zoals langs het veld, onze kantine en het terras zijn rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers. We willen rokers alleen vragen om buiten het zicht en buiten onze sportaccommodatie te roken.

We rekenen erop dat onze leden, ouders en ook onze gasten zich net als wij sterk willen maken voor een gezondere en veiligere sportomgeving.

Meer informatie over dit onderwerp kun je ook vinden via: https://rookvrijegeneratie.nl/ en op www.hartstichting.nl/rookvrij-sporten

No Replies to "Sportaccommodatie KV KIOS vanaf 1 oktober 2018 rookvrij"