Clubsponsoring

WILT U DE CLUB KV KIOS SPONSOREN? DAT KAN!

Sponsormogelijkheden bij KV KIOS:

Wij zouden het fijn vinden als u ons wilt sponsoren. U steunt daarmee een sportieve, actieve en positieve vereniging die met twee benen midden in de Haarlemmermeerse gemeenschap staat. In ruil kunt u zo uw bedrijf verbinden aan een eerlijke sport die “made in Hollandis met een uniek karakter en heeft u extra exposure voor uw bedrijf in Nieuw-Vennep en omstreken. Leuk om uw internationale zakenrelaties een keer mee naar toe te nemen of een keer door ons een clinic te laten verzorgen!

Wij hebben voor sponsoren diverse mogelijkheden. Hieronder staan een paar voorbeelden.

* Bordsponsor : een billboard langs ons veld met uw logo, bedrijfsnaam etc.

* Advertenties in ons magazine en/of op onze website (www.kvkios.nl )

* Sponsoren van speciale activiteiten zoals het schoolkorfbaltoernooi, ouder-kind toernooi etc.