Shirtsponsors gezocht!

Afgelopen seizoen speelden KIOS 1 & 2, junioren A2, B1, C1, C2, C3 en de D1 in gesponsorde shirts. Wij als vereniging zijn ontzettend blij met de bedrijven die onze teams in een mooi wedstrijdshirt steken. Voor onze vereniging zijn dit extra inkomsten die wij goed kunnen gebruiken.

Sponsor Cafetaria Ridderhof (KIOS B1)

Wij zouden het ontzettend gaaf vinden om komend seizoen nog meer teams in gesponsorde wedstrijdshirts te kunnen steken. Wij willen iedereen dan ook vragen om eens te kijken in hun eigen omgeving. Of misschien heb je zelf een bedrijf en lijkt het je leuk om een team te sponsoren. Informeer zeker eens naar de kosten hiervan.

Heb je goede tips voor bedrijven die wij kunnen benaderen, dan lezen/ horen wij die graag. Wil je als privé persoon een team sponsoren dan
hoort dat ook zeker tot de mogelijkheden.

Ook hebben wij nog ruimte vrij voor sponsorborden!!

Sponsorbord

Neem contact op met Bert Koeze, Peter Roeloffs, Inge van Beem, Suzanne Tampung of mail naar: sponsoring@kvkios.nl
Met sportieve groet,
Marjan Onderwater (administratie)

No Replies to "Shirtsponsors gezocht!"