Shirtsponsor worden?

Uw logo op ons KIOS shirt?

Dat kan vanaf het nieuwe seizoen.
Door financiële steun van sponsors kunnen wij als vereniging de contributie zo laag mogelijk houden, ons sportcomplex onderhouden en leuke activiteiten organiseren. Hoe hoger de sponsorinkomsten hoe meer KIOS kan doen voor hun leden.

Uw bedrijfslogo op ons shirt, dat is vanaf nu mogelijk!

Wij hebben in het verleden altijd één hoofdsponsor gehad voor de senioren/ junioren en één voor de jeugd. Per aankomend seizoen gaan wij de mogelijkheid aanbieden om een leeftijdscategorie of team te sponsoren. Dit geldt voor de senioren, junioren en alle jeugdteams.

Ben jij geïnteresseerd of weet je een bedrijf wat ons wel zou willen sponsoren neem dan contact op met één van de leden van de sponsorcommissie. Ook zijn wij op zoek naar leden/ ouders van leden die de sponsorcommissie willen ondersteunen.

Bert Koeze, Inge van Beem, Ralph van Ingen en Marjan Onderwater (administratie) marjan@kvkios.nl.