Quarantraining

We zijn in afwachting van een noodverordening van de Gemeente Haarlemmermeer. Als deze is afgegeven, dan mogen we onze velden weer gaan gebruiken.

Dan hebben we ons wel aan bepaalde regels te houden:

Bij de jeugdtrainingen dienen de hygiënemaatregelen van het RIVM te worden gevolgd. Voor de jeugd in de leeftijd 13 tot en met 18 jaar geldt dat er tijdens het sporten 1,5 meter afstand gehouden dient te worden, voor de jeugd tot en met 12 jaar geldt dit niet. Alleen trainingen (en tot en met 12 jaar onderlinge wedstrijden) zijn toegestaan, wedstrijden/competities en toernooien blijven verboden en kleedkamers blijven gesloten.

Voor de trainers van de C, B en A-jeugd worden de trainingen dus wat lastiger omdat de 1,5m afstand gehouden moet worden. Daar hebben de makers van de site ‘Het grote korfbalboek’ iets op gevonden. Check de filmpjes hieronder en doe wat inspiratie op!