Opgeven voor de KIOS-startdag kan hier!

Voor welke activiteiten kan ik mij / ons opgeven?1. ’s Ochtends zal er een (ouder-kind) meerkamp georganiseerd worden. Hierin kan je als ouder samen met je kind strijden om de hoogste score te halen! Als ouder geen ervaring met korfbal? Geen probleem! Elk onderdeel zal helder uitgelegd worden en is dus door iedereen uit te voeren. Een leuke en sportieve manier om samen met je kind een nieuw korfbalseizoen af te trappen!
(LET OP: OPGEVEN VEREIST!)

2. Na de meerkamp zullen de nieuwe trainer (René Arnoldus) en de selectie voorgesteld worden. Dit zal gedaan worden in de vorm van een mini-persconferentie. Onwijs leuk voor de jeugd om deze spelers en speelsters te zien en zelf vragen aan hen te stellen! Hiernaast is er voor de kinderen ook prijsvraag.

3. ’s Middags, na de meerkamp, is er voor de kinderen een lekkere lunch. Ze kunnen bij de kantine een tegoedbon aanschaffen voor poffertjes en wat te drinken. Voor de ouders is de kantine natuurlijk ook open, dus ook zij zijn vrij om nog even na te genieten van de (waarschijnlijk) grote inspanning!

4. Om 14:00u zal KIOS 2 het opnemen tegen Kinderdijk 2. Hierna, om 15:30u, zal KIOS 1 het duel aangaan met Kinderdijk 1. Iedereen is welkom om de selectie aan te moedigen!

5. Rond 18:00u willen we gezamenlijk dineren. Het avondeten zal verzorgd worden door onze sponsor Het Ridderhof. Voor de volwassen zal een sate-menu geregeld worden (inclusief frites en salade) en voor de kinderen patat met een snack! Ook zal er nog een aanvullende salade verzorgd worden. Hiervoor zal €10,- gevraagd worden per volwassene (inclusief een drankje naar keuze) en €5,- per kind (inclusief onbeperkt limonade). Graag aangeven als er opmerkingen zijn m.b.t. allergieen of vegatarisch / veganistisch dieet.
(LET OP: OPGEVEN VEREIST!)

6. Omdat het eindfeest met de fameuze veiling helaas niet is doorgegaan, zal de veiling (in verkleinde vorm) plaatsvinden na het gezamenlijke eten. Deze veiling bevat minder kavels dan de gewoonlijke veiling bij het eindfeest, maar dat maakt het zeker niet minder interessant: alleen de meeste unieke items zullen aangeboden worden!
(LET OP: OPGEVEN VEREIST!)

7. Volgend op de veiling zal de accommodatie omgetoverd worden tot een Summer Lounge in Ibiza Style. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om hier de tot in de late uurtjes na te genieten van een mooie seizoensopening.

LET OP!

Met het versturen van deze aanmelding stelt u zichzelf verantwoordelijk voor het nemen van een eerlijk besluit over de eigen gezondheid. Dit betekent concreet dat u met het versturen van de aanmelding akkoord gaat het met het gegeven dat u alleen aanwezig zal zijn bij de startdag als u geen van de onderstaande klachten ervaart:
– Verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn
– Hoesten
– Benauwdheid
– Verhoging of koorts
– Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)

Mocht u toch onverhoopt te maken hebben met één van de bovenstaande klachten, dan verwachten wij dat u thuis blijft. Mocht dit niet het geval zijn, dan zal toegang tot de accommodatie geweigerd worden.

KV KIOS zal zelf alle voorzorgsmaatregelen in acht nemen die door de overheid en het RIVM opgesteld zijn.

Opgeven kan via deze link: https://forms.gle/xQZrTcG8gPm71i9h9

No Replies to "Opgeven voor de KIOS-startdag kan hier!"