Veld- en zaalseizoen

Half augustus begint ons veldseizoen. Eind oktober beginnen we met het zaalseizoen en half april begint het tweede veldseizoen. Deze duurt tot begin juni. De trainingsavonden zijn zowel op het veld als in de zaal op maandag en donderdag.

De thuiswedstrijden in de zaal worden gespeeld in Sporthal de Estafette te Nieuw-Vennep. Als er uit gespeeld moet worden, wordt er altijd verzameld in de Estafette. Het is fijn als iedereen er 5 minuten voor de vertrektijd, die in het weekbericht staat aangegeven, aanwezig is.

Korfbalkleding

Tijdens het veldseizoen spelen we op kunstgras, hiervoor zijn kunstgras-schoenen nodig. Dit zijn schoenen met diverse kleine nopjes. Voetbalschoenen met grote noppen zijn niet toegestaan op ons veld.

Tijdens het zaalseizoen spelen we in De Estafette en hiervoor zijn zaalschoenen vereist. Voor de meisjes is een zwart rokje nodig, de jongens een zwarte korte broek. Een oranje KIOS-shirt krijgt uw kind zodra het wedstrijden gaat spelen.

KIOS wil graag uniformiteit als het gaat om kleding. KIOS koopt daarom de shirtjes en trainingspakken. Door een jaarlijkse kleine bijdrage van de leden te vragen kan er wan-neer er de noodzaak toe is, kleding worden vervangen.

KIOS biedt de leden de mogelijkheid om, wanneer kleding te klein, versleten of door een ongelukje kapot gegaan is, de kleding te wisselen. Wanneer iemand kleding kwijtraakt zal echter pas na volledige vergoeding van de kosten nieuwe kleding worden verstrekt.

Komend seizoen gaan we de shirtjes van de aspiranten en pupillen vervangen. Helaas heeft KIOS met ingang van dit seizoen geen jeugdsponsor meer. We zullen dus shirtjes aanschaffen zonder een sponsornaam.

KIOS weekbericht

Zodra de aanmelding van uw kind is ingeleverd en verwerkt, krijgt u 1x per week (op maandagavond) het KIOS weekbericht in uw mail.

Hierin staat de informatie over de te spelen wedstrijden, zoals vertrektijden en contactinformatie van de trainer/coach, maar ook een rijdersschema en wanneer u aan de beurt bent om schoon te maken. Lees het weekbericht dus goed door!

2e HANDS SCHOENEN, ROKJES OF TRUIEN

Kinderen groeien snel en daardoor komt het vaak voor dat de zaal- en/of veld-schoenen, rokjes, broekjes, KIOS-truien etc. nog in prima staat zijn… maar het past niet meer. Gooi deze dan niet weg maar lever het in bij KIOS! De maat maakt niets uit, ook de grotere maten zijn van harte welkom.

Alle gebruikte schoenen e.d. staan in de KIOS-kantine uitgestald en die kunnen worden gepast, zit het goed dan mag je ze meenemen. De kosten voor de schoenen e.d. zijn € 5,= en die kunt u in de fooien-pot op de bar doen. Dus als de schoenen van zoon- of dochterlief, met nog twee wedstrijden te spelen, kapot zijn…. Loop dan eerst even de kantine in en kijk of er nog een paar van uw maat tussen zit. Dan hoeft u niet voor die twee wedstrijden nieuwe schoenen te kopen die uw kind het volgende seizoen misschien niet meer past.

Het geld wat we binnenhalen met het ‘ruilen’ van de schoenen, rok-jes, truien e.d. wordt weer gebruikt voor alle leuke activiteiten voor onze jeugd. We hebben vorig seizoen gemerkt dat veel schoenen toch weer een nieuwe eigenaar hebben gekregen. Wij zijn daar erg blij mee en de schoenen krijgen zo nog een prima bestemming.

Oud papier

Het zal u vast wel eens zijn opgevallen dat er een grote container bij de KIOS-kantine op de parkeerplaats staat. Hierin kunt u uw oud papier gooien. Iedere zaterdagmorgen, ook tijdens het zaalseizoen, is het hek open om oud papier te brengen.

Tennisleden

De contributie voor tennisleden zal voor 2015/2016 niet wijzigen, namelijk € 50 voor niet korfballeden en € 30 voor korfballeden.

Reiskostenvergoeding

Reiskosten per kilometer is onveranderd en bedraagt € 0,11. Vergoeding van de reiskosten zal berekend worden op basis van de snelste route naar het veld of de zaal van de tegenstander volgens de routeplanner van de ANWB. Het is niet noodzakelijk een afstand in te vullen op het declaratieformulier.

Voorwaarden:

De bijdrage geldt voor uitwedstrijden voor de competitie voor maximaal drie auto’s. De rijder kan alleen via het declaratieformulier voor de uitwedstrijd declareren. De declaratie moet voorzien zijn van bankrekeningnummer en handtekening van de rijder. Onvolledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen. De declaratieformulieren worden per team bijgehouden. De formulieren moeten uiterlijk drie weken na de eerste helft van de veldcompetitie, na de zaalcompetitie en na het einde van de veldcompetitie worden ingeleverd. Dit kan uitsluitend bij de penning-meester (Parlevinker 23, 2152 LC te Nieuw Vennep) of in de brievenbus in de KIOS kantine. Binnen 10 dagen daarna worden de bijdragen aan de rijders uitbetaald.