KIOS Narcissenactie 2018 voor/door alle leden!!!!

Het zaalseizoen is bijna voorbij en het voorjaar komt er weer aan. Zondag 1 april is het alweer 1ste paasdag. Tijd dus voor de jaarlijkse Narcissenactie van KIOS!!!

Wij gaan deze actie dit jaar voor de 4de keer organiseren. We hopen ook dit jaar weer op een succes.

Wat houdt de actie in?
Het is heel simpel. We willen zoveel mogelijk narcissenpotjes verkopen aan vrienden, familie, buren, kennissen en collega’s
en aan wie je maar kunt bedenken. Ook een leuke attentie voor een bedrijf om uit te delen aan hun klanten of werknemers.
Eén potje met narcissen verkopen we voor € 1,00, daarvan is de helft voor KIOS. Koopt iemand 6 potjes narcissen dan betalen ze maar € 5,00.

Om een goed beeld te krijgen van hoeveel we moeten inkopen. Willen we jullie vragen om een intekenformulier in te
vullen. Hier vermeld je hoeveel narcissenpotjes je hebt kunnen verkopen.

De uiterste inleverdatum is 18 maart. Het formulier kun je digitaal inleveren via: kiosnarcissen@kvkios.nl of inleveren op Parlevinker 23 of Sarabande 93.

Laten we er met zijn allen weer een succes van maken!!!

Alvast bedankt namens de Narcissenorganisatie,
Bart Landman en Marjan Onderwater

No Replies to "KIOS Narcissenactie 2018 voor/door alle leden!!!!"