KIOS bedankt AUTO MEERSTAD

Op zaterdagmiddag doen we met z’n allen niets liever dan onze teams zien schitteren op het korfbalveld. Dit doen we onder het genot van een hapje, drankje en het liefst ook een muziekje. De vereniging is in het bezit van een prachtige muziekkar, maar helaas was de accu van deze kar aan het eind van het vorige seizoen overleden. Omdat wij toch graag de muziek aan de kant van het veld willen houden zijn wij op zoek gegaan naar een vervanger.

Gelukkig kunnen we u nu het blijde nieuws brengen dat komend seizoen de muziekkar gewoon weer van de partij is! Tot ons grote geluk is Auto Meerstad bereid geweest om ons zo vrijgevig een nieuwe accu te sponsoren. Wij willen dan ook Auto Meerstad namens de club, de supporters en natuurlijk de spelers ontzettend bedanken voor deze gulle en geweldige gift. Auto Meerstad bedankt!

No Replies to "KIOS bedankt AUTO MEERSTAD"