KIOS 1 opnieuw kampioen!

Amper twee maanden na het kampioenschap in de zaal, is KIOS nu ook de terechte kampioen in de veldcompetitie geworden.

Daarmee promoveren de Vennepers ook op het veld naar de Eerste Klasse. Een prachtig resultaat voor het team van coach Mark Krook, die met het team nu voor de derde keer kampioen is geworden.

Er was flink veel publiek op de wedstrijd afgekomen. Velen zullen gedacht hebben dat het team opnieuw tot de monsterscore van vorige week (33-5) zou komen. Dan kwam men echter bedrogen uit. Paal Centraal verweerde zich prima.
Alhoewel ook gezegd moet worden dat de aanvallers van KIOS het vizier niet op scherp hadden staan. Alleen Jeroen Vos had er na 20 minuten al vier in liggen.

De ruststand van 6-2 zegt genoeg.

KIOS kwam niet los van het Delftse studententeam. Helaas lukte dit ook in de tweede helft niet. De wissels die werden ingebracht voldeden wel, want scoorden, maar het team als geheel bleef stroef spelen.
Daarmee werd de winst van 12-10 het belangrijkste wapenfeit van deze wedstrijd. Een terecht kampioenschap, met een aantal onverwachte nederlagen, maar met winstwedstrijden op de momenten waar het op aan kwam. En natuurlijk volgden de Jongeneel Kampioenstaart en de gebruikelijke bubbels. Over twee weken speelt KIOS nog de uitwedstrijd tegen de nummer 2, KZ Danaïden. Zij volgen op 3 punten.

(Jeroen Vos 5x, Max Blom 2x, Lisa Landman 2x. Bart Rozendaal 1x, Daan Landman 1x en Simone Heemstra 1x ).

Proost! Op een prachtig seizoen en op naar de eerste klasse!

No Replies to "KIOS 1 opnieuw kampioen!"