Kangoeroeclub

Heeft u een zoon of dochter tussen de 4 en 7 jaar? Kom zaterdag 10 november dan  naar het HVC de zaalkangoeroetraining begint dan weer. De kangoeroes trainen van 10.00 uur tot 11.00 uur in het HVC. We zullen het zaalseizoen beginnen met een vriendjes en vriendinnetjes training. Alle kinderen mogen dus gezellig iemand tussen de 4 en 7 jaar meenemen om mee te komen trainen.
We horen veel dat ouders eerst wachten tot de kinderen hun zwemdiploma hebben. De training is juist een goede voorbereiding op de zwemlessen. Door in spelvorm allerlei oefeningen te doen verbeteren zij hun kracht en conditie. Beide heel belangrijk voor bij het zwemmen.
De gymzalen liggen links naast het hoofdgebouw. Als je vanaf de Noorderdreef komt ligt het hoofdgebouw aan de rechterkant.
Voor meer info mail naar tcj@kvkios.nl

No Replies to "Kangoeroeclub"