Jeugdnieuws veldcompetitie en veldverdeling

Veldcompetitie najaar

Maandagavond 27 augustus 2018 organiseert de TCJ een startavond voor alle trainers en coaches van de KIOS-jeugd. De startavond begint om 18.30 uur in de KIOS-kantine.

De eerste training voor de jeugd is op donderdagavond 30 augustus 2018. De trainingstijden en indeling van het veld vinden jullie in het bijgaande schema.

Let op! Voor de KIOS C3 is het tijdstip vervroegd! En daardoor is de indeling iets gewijzigd ten opzichte van vorige week!

De eerste competitiewedstrijden beginnen op 8 september 2018.

Verder wordt er gespeeld in op de volgende zaterdagen 15 september, 22 september, 29 september, 6 oktober en 13 oktober.

20 oktober is een inhaalweekend.

Weet u nu al wanneer uw kind een wedstrijd afwezig is dan horen we dat graag. Des te eerder des te beter. Afmelden bij Casper Vos (vos-boorsma@ziggo.nl). Uiteraard dient u de coach/trainers ook op de hoogte te brengen.

In de herfstvakantie (22 oktober t/m 26 oktober) is er voor de jeugd géén training.

Mocht u vragen hebben, mail dan naar tcj@kvkios.nl.

No Replies to "Jeugdnieuws veldcompetitie en veldverdeling"