Jeugdledenwerving

De afgelopen periode zijn wij onderstaande flyer veel aan het uitdelen geweest op de basisscholen in de groepen 1,2 en 3. We nemen hierin ook de scholen mee in Hoofddorp-Floriande en -Toolenburg. Ook proberen we de flyer op zoveel mogelijk plekken op te hangen. De komende periode gaan we de flyer op de scholen uitdelen die we nog niet gehad hebben.

In de kerstvakantie hebben wij sportservice Haarlemmermeer geholpen met hun sportmiddag in gymzaal Sandestein. Zij organiseerde een instuifmiddag voor de jeugd en één onderdeel was korfbal. Hier ook onze flyer uitgedeeld. Ook doet KIOS weer mee met jeugdsportpas. Afgelopen vrijdag hebben Paula en Stacy een clinic gegeven tijdens de gym op een basisschool in Getsewoud. We proberen dus via allerlei kanalen KIOS onder de aandacht te brengen.

Het resultaat van de jeugdledenwerving is dat er afgelopen zaterdag 12 kinderen, waarvan 3 voor de eerste keer proef, aan het trainen waren bij Anja, Tamar en Mara in het HVC. Ken jij nog een kindje tussen de 4 en 7 jaar zorg dan dat hij/ zij onze flyer krijgt. Flyers zijn bij mij te verkrijgen. Kan deze flyer ook per app naar je versturen. Weet je nog een goed plekje om onze flyer op te hangen laat het ons weten.

Cynthia en Marjan (06-30108979, marjan@kvkios.nl)

No Replies to "Jeugdledenwerving"