HULP GEZOCHT! (Goed voor je vrijwilligerspunten!)

ZATERDAG 27 APRIL KONINGSDAG

TIJD: 13.00 – 16.00 uur KORFBALACTIVITEITEN
LOCATIE: Oranjeplein voor Sylvia’s Leeuwtje, Lotus en Orries

Oranjevereniging Beatrix organiseert een activiteitenmiddag waarbij KIOS weer aanwezig is om kin-
deren te laten proeven aan het korfbal.

Kom gezellig allemaal langs om een potje te “tienen” of een circuitje te doen.
Er is ook begeleiding nodig en het zou leuk zijn als dat een (jeugd)leden ons willen helpen!! Dat levert
je natuurlijk een vrijwilligerspunt op.

ZATERDAG 11 MEI KANGOEROE FESTIJN

TIJD: 10.00 -11.00 uur KORFBALACTIVITEITEN EN SPELLETJES
LOCATIE: KIOS VELD

Zaterdagochtend 11 mei houden we weer een Kangoeroe festijn.
Ken je nog een kindje in de leeftijd van 4-7 jaar, nodig hem of haar gerust uit!!
Omdat we weer op een goede opkomst rekenen is extra begeleiding welkom en het zou leuk zijn als dat een (jeugd)leden ons willen helpen! Dat levert je natuurlijk een vrijwilligerspunt op.

ZONDAG 16 JUNI SPORTFAIR HAARLEMMERMEER

TIJD: 11.00 -16.00 uur
LOCATIE: TOOLENBURGERPLAS HOOFDDORP

Zondag 16 juni zullen we weer deelnemen aan de Sportfair Haarlemmermeer om KIOS te presenteren aan een groot publiek.

Wie wil KIOS hier promoten en kinderen korfbalspelletjes laten doen. Hulp van zowel volwassenen als jeugd is meer dan welkom. Ons doel is om een schema op te stellen zodat we maximaal 2 uur van je tijd vragen. Dat levert je natuurlijk een vrijwilligerspunt op.

Geef je op bij Marjan Onderwater of Cynthia van der Vliet (cynthia@kvkios.nl)

No Replies to "HULP GEZOCHT! (Goed voor je vrijwilligerspunten!)"