De Vennepse Spelen 2020

Beste Kios leden, ouders en supporters,

Dit jaar doet Kios mee met De Vennepse Spelen 2020.
Dit houdt in dat 7 verenigingen in Nieuw Vennep op 1 zaterdagavond in de maand wedstrijdjes van diverse sporten tegen elkaar spelen. Hiervoor zijn diverse sponsors benaderd. De opbrengst van het sponsorgeld is bedoeld om ‘eenzame’ ouderen een leuke avond aan te bieden.

Hoe gaat het in zijn werk?
Op 28 maart regelt de Tafeltennisvereniging het toernooitje. De organiserende vereniging speelt zelf niet mee. De andere verenigingen leveren een team aan en spelen een toernooi tafeltennis.
En daar hebben we jullie voor nodig! Zo zijn er dus nog 6 verenigingen die een toernooi regelen.

De data vind je hieronder:

• 28 maart Tafeltennis (TTNV) Openingstoernooi 8 spelers
  • 18 april Korfbal (KV KIOS) 8 spelers
  • 16 mei Volleybal (VVC) 6 spelers
  • 6 juni Tennis (Kikkers) 12 spelers
  • 29 augustus Voetbal 10 spelers
  • 19 september Badminton (BVNV) 12 spelers
  • 17 oktober Honkbal (Flyers) afsluitend toernooi met BBQ 9 spelers

Wanneer je een van de sporten leuk vindt, geef je dan snel op.
Je kan zelf bepalen met welk toernooi je mee wil doen. De sport zelf hoef je niet te beheersen, het gaat puur om de lol en een gezellige avond met andere verenigingen.

Geef je op tijd op, want vol is vol!

Heb je vragen of wil je je opgeven? Neem contact op met Paula van Laere (paulavanlaere@gmail.com) of Marian van Tintelen (marian.van.tintelen@gmail.com).
Wij hebben er zin in en we hopen op veel respons.
Groet Marian en Paula

No Replies to "De Vennepse Spelen 2020"