Club van 50

NIEUWE DONATEURS ALTIJD WELKOM

Eerlijk is eerlijk, er is wel aan gesleurd. Niks gaat vanzelf maar de inzet is beloond. In drie maanden tijd heeft KIOS maar liefst 52 donateurs mogen inschrijven die gezamenlijk goed zijn voor ruim € 3.000,- in het eerste jaar. Geweldig!

Heel, heel hartelijk bedankt allen.

En voor alle duidelijkheid, de actie loopt natuurlijk gewoon door. Als je donateur wilt worden of je weet iemand die dat wil, geef een seintje naar ons centrale secretariaat van KV KIOS, Nicolette Hulsbos, en het wordt geregeld.

In de nabije toekomst zullen alle donateurs bij naam zichtbaar in de kantine een plekje krijgen. De besteding van het geld is geoormerkt en zal zeker niet worden aangewend voor algemene zaken. In principe is de besteding in de KIOS brief aan u allen bekend gemaakt. De geluidinstallatie in de kantine zal kritisch worden doorgelicht om te bezien welke vervang noodzakelijk is en een elektronisch score bord scoort ook heel hoog. Natuurlijk staan er nog heel veel andere wensen op het lijstje. Om maar wat te noemen: het op pimpen van de bar en keuken met witgoed of het op pimpen van de kantine. Het bestuur en commissie leden zullen zeker met een mooi voorstel komen.

Dit zijn de 52 donateurs tot op heden (stand per 19 juni 2015):

Mevr. Meiresonne, Lars Wilken, Monique Klingenberg, Albert Klingenberg, fam. Gort, Arthur Blauw, J. Gatersleben, mevr. Kroon, fam. Blom, S. Halkes, F. Hoogweg, A. Pitters, Ronald Rozendaal, fam. Keijzer, Henny Kool, C. Miedema, B.A. Landman, D. van Gerwen/Jelierse, Frans van Laere, fam. F.O. Wilken, Verheul en Weerman, Casper Vos, Yvonne Vos, A.J. van Tol, fam. Aalberts, fam. Titulaer, R. Groenveld, Henk van Tintelen, Bert Koeze, Jan Doorn, fam. Janszen, Chantal Kool-Jansen, Gabi Kool, fam. Harting, Nicolette Hulsbos, Piet Hulsbos, Van Ingen Bouw, Roel en Rina van de Boogaard, Peter Roeloffs, Marjolein Meijer, Koos Andeweg, Saskia en Quint Wilken, Ivette van de Wiel, Gerard Klomp, A.J. van Zanten, Bouke Duizendstra, Gerald en Anja Smelt, fam. Bantz, Sandy v Grieken, Johan en Margriet de Leede, Erik Naaijen en Gerben Donker.

Nog even de inlever/aanmeldingsadressen: Bij Nicolette Hulsbos , Zuilensteinsingel 120, 2151 EL te Nieuw-Vennep.