Balsponsoren BEDANKT!

 

 

 

 

 

Balsponsor KIOS 1 zaterdag 16 december 2017

Studio Marcella, haar- en voetverzorging.

Verzorging voor uw haar, hoofd, voet, nagel en rug.

U kunt zowel overdag als na werktijd een afspraak maken. App, SMS of mail voor een afspraak naar 06 – 81 16 97 51 / studiomarcella@xs4all.nl Bolwerksepoort 50, 2152 HD Nieuw-Vennep

Wij willen Marcella bedanken voor haar sponsoring!

 

 

 

 

 

 

 

 

Balsponsor KIOS 1 zaterdag 25 november 2017

VB Adviseurs is een administratie- en belastingadvieskantoor voor ondernemers en bedrijven met ambitie.

VB Adviseurs staat voor kleinschaligheid, eenvoud, korte lijnen, persoonlijke aandacht en samenwerken. Vincent Bantz is vanaf 1999 werkzaam in de financiële dienstverlening, eerst bij een accountantskantoor in de regio Lisse, later als vennoot bij een administratiekantoor. Vanaf 2016 is hij verder gegaan als zelfstandig administratie- en belastingadviseur. VB Adviseurs is een NOAB gecertificeerd kantoor. Online samenwerken is hierbij heel belangrijk.

Ondernemers verzorgen zelfs een deel van de administratie. Denk hierbij aan de verkoopfacturen of het digitaal aanleveren van stukken. Naast online boekhoudsoftware, welke gekoppeld is aan een dashboard, beschikken wij ook over scan- en herken oplossingen, de administratie wordt digitaal opgeslagen. Voordelen voor onze klanten zijn: minder tijd voor de financiële administratie; beter inzicht in de financiële administratie; maar het belangrijkste is toch meer tijd voor het ondernemen. Naast online administratieve dienstverlening verzorgen wij ook salarisadministraties, jaarrekeningen, belastingadvies en –aangiften. Ook voor een financiële planning of een bedrijfsherstructurering bent u aan het juiste adres in Lisse. Interesse of hulp nodig? Neem gerust contact op voor een eerste (gratis) oriënterend gesprek.

De dochters van Vincent mochten de eerste bal uitnemen. Leanne gooide de eerste bal en Cathelijne nam aangegeven door Ilse een mooie doorloopbal.

Wij willen Vincent bedanken voor zijn sponsoring

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Balsponsor KIOS 1 zaterdag 11 november 2017

Yvonne Rozendaal, integratief kinder- en jeugdtherapeut was afgelopen zaterdag balsponsor bij KIOS. In haar praktijk begeleidt zij kinderen en jongeren tussen de 6 en 18 jaar (én hun ouders), die zich niet prettig voelen en die wat hulp kunnen gebruiken om zich beter in hun vel te voelen. Dit kunnen kinderen en jongeren zijn die een ingrijpende gebeurtenis – zoals echtscheiding, ziekte of een verhuizing hebben meegemaakt. Maar ook kinderen die last hebben van minder grijpbare redenen zoals faalangst, gepest worden, slaapproblemen, onzeker zijn, of moeite hebben met zichzelf en anderen om te gaan.

Haar doel is om kinderen op een ontspannen en snelle manier controle te laten krijgen over datgene waar ze last van hebben en dat het kind leert te vertrouwen op zijn eigen kracht en het daardoor leert autonoom te handelen en keuzes te maken.

Wij willen Yvonne bedanken voor haar sponsoring.

Namens de sponsorcommissie

No Replies to "Balsponsoren BEDANKT!"