9 maart – lasergamen

Het lasergamen was een nieuwe activiteit en dat hebben we geweten, wat deden er een hoop kinderen mee! GAAF! Daar zijn wij, als NACJ, echt heel erg blij mee.

Op naar het Venneperhout met 26 guns, een hoop batterijen, wat te drinken en te snoepen togen we naar een mooi gebied om te gaan jagen op elkaar. Jammer genoeg… was er ook regen. Al denk ik dat wij daar als leiding meer last van hadden dan de jeugd.

De D-groep was eerst een beetje zenuwachtig en daarna heel erg fanatiek. Er werden twee teams gemaakt en als je 12x geraakt was, deed je gun het niet meer en moest je naar de leiding toe op de re-chargen. Wij konden dan zie welke kleur je was en welk team er dus een punt had.

De B en de C waren ietsje minder fanatiek maar hadden het wel heel erg naar hun zin. Het was inmiddels redelijk drassig dus er werd af en toe gegild als er eentje bijna onderuit ging. We hebben deze groep ook bijna niet gezien voor het re-chargen maar dat kwam meer omdat ze dat zelf uitgevonden hadden. 😉 Voor ons was het erg leuk om te zien dat er veel jeugd op de been was op deze vrijdagavond.