24 MAART Grote schoonmaakdag KIOS-TERREIN

Zoals elk jaar kan ons KIOS terrein wel weer een flink beurt gebruiken.

De binnen- en buitenboel moet weer worden opgefrist en het terrein zal weer onder handen genomen moeten worden. Vorige jaren hebben we met veel mensen, vele handen en veel positieve inzet een hoop klussen kunnen doen en daar gaan we dit jaar weer voor.

We zullen in volgende weekberichten een to-do lijst publiceren zodat je kunt zien wat er te toen valt. Maar schoonmaken, aanvegen, opruimen en inruimen staat elk jaar op de lijst, dus vind je ook dat jijzelf maar ook je kinderen moeten kunnen trainen op een opgeruimd en schoongemaakt KIOS terrein, dan geef je je op bij Gerben Donker: gerben_donker@hotmail.com

We starten om 9:00 uur, maar later aansluiten is prima. Vanuit de vrijwilligerscoördinatie is er deze week een aanvulling gekomen:

Iedereen die meehelpt bij de klusdag van 24 maart as krijgt 1 punt toegekend. Dit geldt voor ouders van jeugdleden en KIOS jeugdleden zelf. Ook als je onder de 16 bent (vraag wel aan je ouders of je mag helpen), kun je zo 1 punt verdienen!! Ouder en kind kunnen dus samen twee punten verdienen. Ideaal voor jeugdleden die nog punten nodig hebben.

Uiteraard helpen jeugdleden dan wel serieus mee en gaan niet spelen/bal schieten.

Bij opgave via Gerben Donker zal de lijst vervolgens verwerkt worden door de vrijwilligerscoördinatoren

Ik hoop snel van jullie te horen!

No Replies to "24 MAART Grote schoonmaakdag KIOS-TERREIN"